free statistics Doelpunt Dessers Feyenoord Skip to main content

Doelpunt Dessers Feyenoord

2 days agoSupersub Dessers doet het weer voor Feyenoord. Feyenoord won de laatste twee competitiewedstrijden maar verloor de laatste drie onderlinge duels tegen AZ.

Rotterdam Netherlands September 25 Cyriel Dessers Of Feyenoord Celebrates After Scoring His Teams Fifth Goal During The Dutch Eredivisie Match Between Feyenoord And N E C At De Kuip On September 25 2021

De spits gehuurd van Racing Genk schreeuwde het uit.

Doelpunt dessers feyenoord. In één week tijd scoorde hij drie keer de winnende treffer voor Feyenoord. Desserts worth gold again for Feyenoord. The club had to keep two sections of the stadium closed as a UEFA sanction for the antisemitic behavior of some of its fans toward supporters of Israeli team Maccabi Haifa on Sept.

In de 92ste minuut van het duel met AZ wist de aanvaller wederom zijn waarde te bewijzen met de winnende treffer. Cyriel Dessers weet het doel goed staan de laatste tijd. 1 day agoAjax bijt zich stuk op Go Ahead Dessers slaat opnieuw laat toe.

Afgelopen weekend leek het uitduel bij Sparta Rotterdam te eindigen in een doelpuntloos gelijkspel. Cyriel Dessers kan de laatste wedstrijden niet anders dan beslissend zijn. Bij feyenoord kreeg cyriel dessers zijn eerste basisplaats.

Hij maakte ook het laatste doelpunt van die wedstrijd. Cyriel Dessers is opnieuw de grote held geworden voor Feyenoord. Op dit moment is de Nigeriaanse voetballer op huurbasis actief voor Feyenoord maar mocht hij zijn huidige vorm weten door te trekken dan is het niet ondenkbaar dat Feyenoord met Genk om tafel gaat voor.

In de blessuretijd deed de aanvaller het ook tegen AZ. The game was sold out with 30000 supporters making it Unions biggest ever in European competition. Feyenoord heeft zondag door een doelpunt in de extra tijd van Cyriel Dessers een belangrijke zege geboekt tegen AZ.

Feyenoord heeft zondag door een doelpunt in de extra tijd van Cyriel Dessers een belangrijke zege geboekt op AZ. Dessers nam niet alleen het laatste doelpunt voor zijn rekening maar verzorgde ook de assit bij de 0-3. Het was zijn derde doelpunt in zeven dagen maar ook drie keer het winnende doelpunt.

Vorige week maakte de aanvaller het winnende doelpunt in de blessuretijd tegen Sparta en nu. In Berlijn wisten de Rotterdammers na een spannende slotfase met 1-2 te winnen. Chocolate Covered Dessert Charcuterie Board Recipe Chocolate Covered Desserts Valentine Desserts Dessert Platter.

Kort voor zijn winnende doelpunt had hij ook al moeten scoren. Na een goede bal van Reiss Nelson wist Dessers het doelpunt te. Cyriel Dessers 26 from Nigeria Feyenoord Rotterdam since 2021 Centre-Forward Market value.

Luis Sinisterra and Cyriel Dessers scored for Feyenoord. Invaller Cyriel Dessers was zondag voor de derde keer in zeven dagen belangrijk voor Feyenoord. After he had already decided the Rotterdam derby against Sparta last Sunday with the only goal of the game he gave Feyenoord the victory against Union Berlin in the Conference League today.

Joey Konings also went close before Dessers eventually broke the deadlock in. Blik in het liveblog terug op de wedstrijd. Het kan hard gaan zei hij achteraf bij espn.

Cyriel Dessers was de gevierde man bij Feyenoord na zijn winnende treffer in blessuretijd van de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam 0-1. Toch vindt de spits die zondag in De Kuip in de 92e minuut raak schoot. Heracles Almelo have moved up to sixth with a 2-0 victory over FC Emmen.

Follow Football-Oranje on Twitter The home side dominated the game from kick-off and nearly had the lead in the third minute but Cyriel Dessers was denied by Dennis Telgenkamp. Feyenoord won donderdagavond knap van 1. De oud-speler van onder meer Heracles Almelo maakte dus een ijzersterke indruk.

160 Easy Summer Dessert Recipes - Best Summer Party from delh-cdnco Hij maakte ook het laatste doelpunt van die wedstrijd. Cyriel Dessers is een van de vriendelijkste Belgen die je kunt tegenkomen. Cyriel Dessers was zondagmiddag het goudhaantje bij Feyenoord door in blessuretijd het enige doelpunt tegen Sparta Rotterdam 0-1 te maken.

Doelpunt in blessuretijd tegen AZ Vandaag vijf wedstrijden in de eredivisie met onder meer Fortuna Sittard-PSV Feyenoord-AZ en Ajax-Go Ahead Eagles. Cyriel Dessers knows the goal well lately. De spits gehuurd van Racing Genk schreeuwde het uit.

Echter noteerde Cyriel Dessers in de blessuretijd voor het enige doelpunt in de wedstrijd. 2 days agoCyriel Dessers is trots dat hij Feyenoord voor de derde keer in een week tijd als invaller naar een zege heeft geschoten. 2 days agoFeyenoord dus virtueel koploper met dank aan Dessers De Belg maakte tegen AZ zijn vierde treffer in de eredivisie dit seizoen en opvallend genoeg vielen.

Feyenoord won zeven van de tien competitieduels. De invaller maakte in de 92e. Cyriel Dessers was zondagmiddag het goudhaantje bij Feyenoord door in blessuretijd het enige doelpunt tegen Sparta Rotterdam 0-1 te maken.

ANPHH ROTTERDAM - Als je weinig geld hebt moet je creatief zijn azen op koopjes of af en toe een voetballer bij de buurman lenen. Nadat hij vorige zondag al de Rotterdamse derby tegen Sparta had beslist met het enige doelpunt van de. LIVEBLOG Dessers wederom beslissend met winnend doelpunt.

Feyenoord kan Dessers voor 28 miljoen definitief overnemen 20092021 0941 reacties Met een assist en een doelpunt was de invalbeurt van Cyriel Dessers tegen PSV een zeer succesvolle. Het winnende doelpunt werd. Feyenoord heeft zondag door een doelpunt in de extra tijd van Cyriel Dessers een belangrijke zege geboekt op AZ.

De invaller maakte in de 92e minuut de enige treffer van de Eredivisie-kraker in De Kuip 1-0. Oct 31 2021 dessers vierde zijn treffer uitgelaten. Dessers opnieuw goud waard voor Feyenoord.

Le belge est resté muet face au rkc et ses. Klik hier om het liveblog te bezoeken.